Duhovna obnova Frame Mađarevo

7. – 9. 1. 2011. Ivanečki Vrhovec

Nakon podužeg perioda odlučili smo se za duhovnu obnovu. Ovoga puta naša lokacija je bila Ivanec. Tamo se nalazi samostan ljubaznih sestara Klanjateljica Krvi Kristove.

Krenuli smo 07.siječnja oko 17 sati i na odredište smo stigli za oko sat vremena, možda malo manje. Sestre su nas ljubazno primile i rekle kamo da se smjestimo. Nakon što smo se raspakirali imali smo večeru. Nakon toga izmolili smo molitvu Večernje, zaziv Duha Svetoga te smo imali  kratko klanjanje pred Isusom.  Poslije klanjanja igrali smo jednu igru provjere znanja iz različitih područja (iako nam baš nije išlo, mi smo se zabavili i to je najvažnije).

Sljedećeg dana čekao nas je duboki ispit savjesti, mogućnost ispovijedi te sveta misa. Nakon ručka imali smo neko vrijeme koje smo mogli iskoristiti po vlastitoj volji. Neki su otišli u šetnju, neki su to iskoristili za odmor… Navečer smo molili Večernju i krunicu pa smo se malo igrali.

U nedjelju, dana Gospodnjega, imali smo svetu misu koju je vodio p. Igor. Kasnije je bio ručak, a nakon ručka spremanje i polazak.

Uz lijepa sjećanja na molitve, pjesme, zabavu i zajedništvo krenuli smo prema domovima oko 13 sati.

Samo mogu reći, Bogu hvala na svemu! Bilo je jako lijepo.

S vama smo podijelili neke naše doživljaje, ali ostalo nosimo u srcu i vama šaljemo Onoga koji je nas vodio – Bog bio sa svima vama!

Iz pera jedne framašice

© Župa sv. Vida i sv. Jurja Mađarevo | Dizajn: NiV